IniciNoticiesSocietat LES DUES GASOLINERES DE TORDERA NO S'HAN SUMAT AVUI A LA...

LES DUES GASOLINERES DE TORDERA NO S’HAN SUMAT AVUI A LA VAGA DE TREBALLADORS DEL SECTOR. ELS SINDICATS PROTESTEN DAVANT LA RUPTURA DE LA NEGOCIACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU.

Les gasolineres de Tordera, no s’han sumat avui a la vaga de treballadors convocades pels sindicats en protesta davant la ruptura de la negociació del conveni col·lectiu. Els responsables de les dues estacions de servei, han confirmat a Ràdio Tordera, que les gasolineres restaran obertes, els dos dies de la vaga.
Un total de 282 gasolineres estaran obertes avui per garantir els serveis mínims durant la vaga de 48 hores que comença avui. El Ministeri d’Indústria va fixar ahir en un 20% el nombre d’estacions de servei que hauran d’estar obertes, uns serveis mínims que els sindicats convocants, FIA-UGT i Fitega-CCOO, consideren “excessius”. En el cas de Catalunya, avui romandran obertes un mínim de 151 gasolineres a la demarcació de Barcelona, 47 a les comarques gironines, 42 a les de Tarragona i 42 més a les terres de Lleida. Més de 5.800 treballadors de les 1.026 gasolineres que hi ha a Catalunya estan convocats a la vaga, que és d’àmbit estatal. El motiu de la protesta és la denúncia dels sindicats de la ruptura de la negociació del conveni col·lectiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES