IniciNoticiesComerçTordera ja prepara la 40a Fira Mercat del Ram

Tordera ja prepara la 40a Fira Mercat del Ram

fira ram barbaraEnguany, la fira celebra els seus 40 anys al parc Prudenci Bertrana i coincideix amb la commemoració del 150è aniversari de l’escriptor i pintor torderenc. Per aquest motiu, aprofitant ambdues efemèrides, l’Àrea de Promoció Econòmica planteja una fira que mostri els valors del municipi, que sigui un concepte amb qualitat, dotat d’un component sensible i cultural.

A més a més, serà una fira que posarà en pràctica la responsabilitat social municipal, tornant als orígens de la fira comercial, social, lúdica, esportiva i didàctica, mantenint l’eix del monogràfic del 2016 “Viure bé, guanya en qualitat de vida”. Així, la fira girarà de nou entorn dels eixos ja consolidats com la gastronomia, l’esport i la salut, la natura i el territori, i la participació ciutadana. Per aquest motiu, la fira vol continuar potenciant el sector agroalimentari, però també fer especial incidència en el sector multisectorial, donant cabuda a aquells expositors que, des de la seva especialitat, portin algun producte o servei relacionat amb la sostenibilitat i/o l’eficiència energètica, el turisme sostenible, la salut, l’esport i la natura. El nou director de la fira, Marçal Vilajeliu, apunta que entre les activitats previstes n’hi hauran que estaran relacionades amb les efemèrides que es celebren enguany.

fira 1

Vilajeliu confirma que es repetirà l’experiència de la fira de la brasa, amb alguns canvis.

fira 2

Totes les empreses, comerços i negocis que vulguin participar a la Fira del Ram ja poden formalitzar la inscripció fins el 17 de març. L’organització valorarà que els expositors que participin a la Fira Mercat del Ram de Tordera promocionin productes i serveis relacionats amb l’agroalimentació, els productes de la terra, la promoció i la gestió sostenible del territori, l’eficiència energètica, mobilitat sostenible, construcció sostenible, turisme sostenible, hàbits de vida saludable, hàbits d’higiene, nutrició i alimentació, activitat física, prevenció d’accidents i lesions, activitat social, entre altres.

El termini per formalitzar les inscripcions serà el dia 17 de març i es poden presentar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera (de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h) o telemàticament a través del servei ETram.

La Mostra d’Associacionisme Local arribarà enguany a la seva 15a edició. Com cada any, les entitats poden aprofitar el marc de la Fira per donar a conèixer l’activitat que realitzen durant tot l’any a través d’iniciatives lúdiques i culturals que organitzen durant els dies de Fira.

Totes les entitats i associacions locals que vulguin participar ja poden formalitzar la seva sol·licitud a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat fins el 3 de març.

ÚLTIMES NOTÍCIES