IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera participa en la celebració del dia mundial de la ràdio

Ràdio Tordera participa en la celebració del dia mundial de la ràdio

Radio day Poster1_2L’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura, la UNESCO, convida a les radioemissores i radiodifusors del món a unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio, que es commemora aquest 13 de febrer. L’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar instituir aquesta data com a Dia Mundial de la Ràdio, amb la finalitat de millorar la cooperació internacional entre els organismes de radiodifusió i encoratjar les principals xarxes i ràdios comunitàries a promoure l’accés a la informació , la llibertat d’expressió i la igualtat de gènere a través de les ones. Albert Sabater és director de Ràdio Tordera.

dia mundial de la radio Albert

El tema del Dia Mundial de la Ràdio 2017 és “”La ràdio ets tu”, una crida a una major participació de les audiències i les comunitats en la planificació i gestió de les emissores de ràdio. Més enllà de la interacció en directe, la participació del públic hauria d’incloure mecanismes com ara mesures per fomentar la participació de l’audiència, editors públics i defensors de l’oient, fòrums de debat per al públic i procediments per a resoldre possibles queixes.

Ràdio Tordera ha decidit unir-se a la celebració, emeten durant tota la jornada jingles commemoratius de la diada i realitzant una diada de portes obertes. Els serveis informatius de Ràdio Tordera han elaborat un reportatge sobre la visió que tenen locutors i oients de la ràdio.

ÚLTIMES NOTÍCIES