IniciNoticiesSocietat 4 FERITS LLEUS I 1 DE GREU ÉS EL RESULTAT DE...

4 FERITS LLEUS I 1 DE GREU ÉS EL RESULTAT DE DOS ACCIDENTS DIVENDRES A LA CARRETERA BV-5122 QUE UNEIX TORDERA I FOGARS DE LA SELVA.

La carretera de Tordera a Fogars va ser divendres passat, trist protagonista de la jornada. Dos accidents en menys de 2 hores van mobilitzar els serveis d’emergència. Segons els mossos d’esquadra, el primer accident es va produir a dos quarts de 6 de la tarda, en una sortida de via i posterior volta de campana d’un vehicle. L’ocupant va patir ferides lleus i, tot apunta que les causes de l’accident va ser una distracció del conductor.
El segon accident, més aparatós, va succeir a les 7 de la tarda, a la mateixa carretera BV-5122. Els mossos d’esquadra van informar d’un xoc frontal que va implicar quatre vehicles. El resultat de l’accident va ser tres ferits lleus i 1 ferit greu que va ser hospitalitzat. Segons els mossos d’esquadra, tot apunta que les causes del xoc hauria estat la somnolència d’un dels conductors.
Els dos accident van mobilitzar diverses dotacions de serveis d’emergències i van causar problemes en la circulació de la via.

ÚLTIMES NOTÍCIES