IniciNoticiesEsportsAquest proper cap de setmana el Futsal Tordera, CPTordera i el CFTordera...

Aquest proper cap de setmana el Futsal Tordera, CPTordera i el CFTordera juguen a casa

futsal 16-17Per aquesta propera jornada esportiva del cap de setmana només tindrem tres equips que jugaran els seus partits com a locals a les instal·lacions torderenques.

El dissabte a les 18:45h el CEEB Tordera masculí de segona catalana obrirà la tarda a la pista del CB Bescanó. A les 20:00h el sènior del futsal Tordera afrontarà la seva cita esportiva com a locals a la pista del poliesportiu. Rebran el Bigues i Riells amb l’objectiu de sumar una victòria en aquest nou any.

De cara a diumenge, el Club Patí Tordera juga el seu partit en un horari ben diferent al que estem acostumats. A les 12:30h, clàssic dels clàssics al parroquial. El Tordera voldrà seguir sumant victòries contra el Shum Maçanet que arriba en hores baixes per afrontar la jornada de la primera nacional espanyola. El partit serà retransmès per Ràdio Tordera. A les 16:30h, el Club Futbol Tordera jugarà la seva jornada de la tercera catalana contra l’Arbúcies al municipal d’esports. Un partit que seguirem en directe a través de la 107.1FM. A les 18:00h, el sènior femení de Copa Catalunya femenina visitarà la pista del CB Grup Barna.

ÚLTIMES NOTÍCIES