IniciNoticiesEsportsEl CPTordera torna a sumar victòria i el CFTordera suspèn el seu...

El CPTordera torna a sumar victòria i el CFTordera suspèn el seu partit per mal temps

hoquei patins mataro
Foto: Jordi Romaguera

La jornada d’aquest passat cap de setmana no ens deixa gaire bons resultats exceptuant una vegada més per el primer equip d’hoquei sobre patins.

El dissabte, el sènior masculí de segona catalana del CEEB Tordera va obrir la tarda esportiva a la pista del CB Sant Narcis. Els torderencs van estar en tot moment dins del partit mostrant una bona faceta del seu joc però de nou van tornar a caure a la segona pròrroga per 82-74. Segueixen últims de la seva lliga i ja són tretze derrotes en quinze jornades. El CPTordera va tancar el dissabte reben la visita del CH Mataró al parroquial. Aquest enfrontament significava el tancament de la primera volta del calendari i l’objectiu era poder seguir una setmana més al grupet de dalt de la classificació. Els grocs i vermells no van errar i de nou van adjudicar-se la victòria per 7-2. Domini clar dels locals que van arribar a dominar el marcador per 5-0. Els homes entrenats per Sergio Alonso es troben ara mateix en el seu millor moment de forma i aquesta diumenge tornen a jugar a casa.

El diumenge migdia, el CEEB Tordera femení de Copa Catalunya va afrontar el derbi de la categoria contra el GEIEG de Girona. Les locals amb baixes de diverses jugadores amb fitxa sènior van sumar una nova derrota clara per 37-71. El CFTordera havia de jugar el partit de la seva jornada al camp del Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols. Degut al temporal que ens està afectant durant aquests dies, va impossibilitar la disputar de l’enfrontament i per tant es va suspendre a l’espera d’una possible data per jugar-lo. El Futsal Tordera va tancar el cap de setmana visitant la pista del Lloret Esportiu i van perdre per un contundent 6-0. 

ÚLTIMES NOTÍCIES