IniciNoticiesCulturaEl director del Teatre Nacional de Catalunya, Xavier Albertí, i el director...

El director del Teatre Nacional de Catalunya, Xavier Albertí, i el director de “La fortuna de Sílvia”, Jordi Prat i Coll, parlen avui a Tordera sobre l’obra

xerradatnc_LAFORTUNADESILVIA_teatreclaveEl proper diumenge, 22 de gener, el Teatre Clavé de Tordera acull un dels espectacles de més ressò de la temporada: La fortuna de Sílvia, un text de Josep M. de Sagarra, dirigit per Jordi Prat i Coll en una proposta protagonitzada per la Laura Conejero i amb un repartiment integrat per en Pep Munné, la Muntsa Alcañiz, l’Anna Alarcón, l’Abert Baró i la Berta Giraut. Un espectacle que, just després de fer estada a Barcelona, arribarà a Tordera de la mà del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Teatres en Xarxa, que en són els coproductors.

Com a activitat prèvia a l’espectacle, el director del TNC, Xavier Albertí, i el director de l’espectacle, Jordi Prat i Coll, oferiran una xerrada al Teatre Clavé, que permetrà als assistents aproximar-se a l’obra i la figura de Sagarra (autor entre d’altres de “La fortuna de Sílvia”) i a les claus i els detalls de la posada en escena. La xerrada al voltant de l’espectacle La fortuna de Sílvia està organitzada per l’Associació d’Espectadors i es durà a terme aquesta tarda, a les 19h, a l’Auditori del Teatre Clavé (plaça de Miquel Martí i Pol, s/n), amb entrada lliure i gratuïta. Ens dóna més detalls el director del Teatre, Josep Navarro.

xerrada TNC

La fortuna de Sílvia és un espectacle emmarcat en l’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial, vistos a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa.

ÚLTIMES NOTÍCIES