IniciNoticiesCultura BENESTAR SOCIAL, ENSENYAMENT I EL CONSELL ESCOLAR PROMOUEN ACTIVITATS CONTRA LA...

BENESTAR SOCIAL, ENSENYAMENT I EL CONSELL ESCOLAR PROMOUEN ACTIVITATS CONTRA LA VIOLÈNCIA A LA FAMÍLIA.

Les Regidories d’Ensenyament, Benestar Social i el Consell Escolar Municipal organitzen el dia 28 de novembre a les 20 h, a la biblioteca, una xerrada sobre la prevenció de la violència en la família.
Actualment són moltes les preocupacions que estan presents a les famílies d’avui, des de les que tenen a veure amb els canvis normals que es donen amb el desenvolupament dels fills fins les que es relacionen amb l’aparició de nous models de família o amb situacions més severes com ara la violència familiar. Coincidint amb l’organització de la xerrada, els alumnes de 4rt d’ESO de tots els centres escolars de Tordera treballaran aquesta temàtica a través d’un Taller de Prevenció de Relacions Abusives que els ha de permetre indentificar i prevenir situacions de violència, abus, etc.

Amb la xerrada de dimarts es vol oferir una descripció del tipus de violència que està present a les famílies d’avui dia, així com donar pautes educatives que resultin útils per als pares per prevenir-ne l’aparició.

La xerrada serà el proper dilluns, 28 de novembre a les 8 del vespre a la biblioteca i anirà a càrrec de la psicòloga i terapeuta familiar Patrícia Maguet, membre de l’associació Ventijol.

ÚLTIMES NOTÍCIES