IniciNoticiesCulturaEL RECITAL D'HAVANERES AMB EL GRUP BERGANTÍ I LA PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS...

EL RECITAL D'HAVANERES AMB EL GRUP BERGANTÍ I LA PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS I CANDIDATES A HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2007 CENTREN LES ACTIVITATS D'AQUESTA NIT.

La setmana central de la Festa Major comença avui amb el tradicional recital d’havaneres. Enguany anirà a càrrec del Grup Bergantí es va crear la tardor de l’any 1982. El Grup Bergantí, amb més de vint anys d’experiència musical, ha enregistrat cinc discos i va col·laborar en l’edició del disc de la Cantada de Calella de Palafrugell l’any 1988, en el disc de la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós de l’any 2000 i en el disc de l’homenatge al mestre Ortega Monasterio l’any 2001. En total més de 1300 actuacions ha realitzat el grup dins les festes que s’organitzen en les diverses contrades dels països Catalans.

El tradicional recital d’havaneres començarà a les deu del vespre a la plaça de l’Església.
A la mitja part, la Comissió de Festes repartirà rom cremat per a tots els assistents i seguidament es procedirà a la presentació de les candidates i candidats a pubilla i hereu de Tordera 2007. La presentació anirà a càrrec de la pubilla i l’hereu de Tordera 2006, Silvia Puig i Oscar Abarquero, i servirà per conèixer més personalment els candidats. La regidora de festes,
Maria Àngels Cayró, ens parla sobre aquesta nit i explica els sistemes de votació dels candidats a hereu i pubilla de Tordera 2007.
El recital d’ havaneres amb el grup Bergantí i la presentació dels candidats i candidates a hereu i pubilla de Tordera 2007 serà avui a les 10 de la nit a la plaça de l’ església.

ÚLTIMES NOTÍCIES