IniciNoticiesCultura L'AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZA DES D'AVUI I FINS EL 30 DE...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZA DES D’AVUI I FINS EL 30 DE NOVEMBRE UN SEGUIT D’ACTUACIONS EN MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES.

Amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, que es commemora cada 25 de novembre, des de l’Ajuntament de Tordera s’han programat diverses actuacions que es duran a terme entre el 24 i el 30 de novembre.
Entre aquestes accions destaquen la lectura del manifest en el Ple de l’Ajuntament condemnant la violència de gènere, coincidint amb la sessió ordinària del dia 30 de novembre. El consistori també té previst la distribució de material de la campanya consistent en: pins, pancartes, etc. amb la finalitat que, durant tota la setmana, s’afavoreixi la sensibilització de la població respecte la problemàtica.
Els actes en motiu del dia internacional contra la violencia de genere finalitzarà el dia 29 de novembre a les 20:30h, a l’Auditori del Teatre Clavé, amb la projecció de la pel·lícula “Flores de Otro Mundo” de la directora Icíar Bollaín.

ÚLTIMES NOTÍCIES