IniciNoticiesEntitatsEls Reis Mags preparen la seva arribada a Tordera aquesta nit. Enguany,...

Els Reis Mags preparen la seva arribada a Tordera aquesta nit. Enguany, participaran a la cavalcada les associacions de dansa i els diables

IMG-20160105-WA0048Els Reis Mags de l’Orient visitaran els nens i nenes de Tordera aquesta nit. Arribaran carregats de regals i amb molts quilos de caramels (aptes per a celíacs). La cavalcada d’enguany presenta dues novetats. La primera, que les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar aniran acompanyades per primer cop per les entitats de dansa de Tordera, 7dedansa (ACR Pere Cot), l’escola de dansa Cristina Llobet i el Club Twirling Vila de Tordera. Gràcies a aquesta col·laboració, una seixantena de joves animaran la cavalcada amb balls creats especialment per l’ocasió. A més, la Colla de Diables de Tordera encapçalaran la rua i escalfaran la freda nit. Així ho ha avançat la regidora de Festes, Sílvia Català.

catala-1

La segona novetat està relacionada amb la tirada de caramels. Aquest any només es llançaran caramels des de l’última carrossa, dedicada exclusivament a endolcir la cavalcada. Aquest canvi respon a la voluntat de minimitzar els riscos associats a la recollida de caramels. D’aquesta manera, s’evitarà que menors i grans s’ajupin per recollir els dolços mentre la següent carrossa s’apropa pel darrera. A la vegada es podrà gaudir amb més atenció de l’espectacle. Escoltem Sílvia Català.

catala-2

Per altra banda, aquest any es manté el recorregut de la cavalcada del 2016, que recordem, va canviar la ruta original també per motius de seguretat. Per tant, els reis sortiran a dos quarts de 7 de la tarda des de l’Avinguda dels Països Catalans, passant per tot el Camí Ral fins arribar a la Plaça de la Concòrdia. Des d’aquí, els Reis continuaran el recorregut a peu fins a la plaça de l’Ajuntament. En aquest punt, Ses Majestats faran la tradicional salutació des del balcó. Finalment, es desplaçaran a l’Església, on faran l’adoració i rebran els nens i nenes que ho desitgin. La regidora de Festes ha explicat com funcionarà l’entrada al temple.

catala-3

Així mateix, per tal de facilitar la mobilitat i que tothom pugui gaudir dels Reis, el servei de bus serà gratuït des de les urbanitzacions i els veïnats de Sant Pere i Sant Andreu  fins al nucli urbà.

Per la seva banda, Ràdio Tordera prepara una retransmissió especial de la cavalcada. A partir de les 6 de la tarda, es recolliran les impressions de petits i grans. La Cavalcada dels Reis Mags de l’Orient sortirà avui a dos quarts de 7 de la tarda, des de l’Avinguda Països Catalans.

ÚLTIMES NOTÍCIES