IniciNoticiesPolíticaLa Generalitat treu a licitació per 52 milions d'euros les obres del...

La Generalitat treu a licitació per 52 milions d’euros les obres del nou ramal de la C-32 fins a Lloret

02449La Generalitat va treure la setmana passada a licitació les obres del nou ramal de l’autopista C-32 fins a Lloret de Mar per 52 milions d’euros. El termini previst per a l’execució dels treballs és de dos anys i dos mesos.

Aquesta nova carretera, que tindrà una longitud de 6,5 quilòmetres, s’iniciarà on acaba l’actual autopista C-32 a Tordera (enllaç amb la GI-600) i connectarà amb la carretera C-63 (que uneix Olot i Lloret) i disposarà d’un ramal de connexió d’1,1 quilòmetres amb Fenals fins a la GI-682. Aquesta part de l’obra l’executarà la concessionària Abertis a partir dels acords signats amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, i estava previst que s’iniciés el passat mes de setembre.

La futura via estarà formada en la major part del recorregut per tres carrils, dos de pujada i un de baixada, amb els sentits de circulació separats per una mitjana per afavorir la seguretat viària. En alguns trams, s’han previst dos carrils en tots dos sentits per facilitar els avançaments de vehicles lents.

Mentrestant, segons informa el Diari de Girona, la plataforma Aturem la C-32 segueix pendent de saber si el jutge admet o no a tràmit el recurs que van presentar demanant la suspensió cautelar. Si fos així, s’hauria d’aturar tot el procès, segons la plataforma, que considera que el nou ramal no resoldrà els problemes de mobilitat dels veïns de Lloret i Blanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES