IniciNoticiesCulturaCompte enrere pel concert de Sant Esteve, enguany amb un repertori a...

Compte enrere pel concert de Sant Esteve, enguany amb un repertori a ritme de swing

nadalaritmedeswing_teatreclaveEnguany, el concert de Sant Esteve estarà centrat en els estils musicals del swing i el jazz, gèneres que compten amb una llarga tradició autòctona de temes dedicats al Nadal coneguts arreu del món: Jingle Bells (James Lord Pierpont), White Crhistmas (Irving Berlin), What Will Santa Claus Say (When He Finds Everybody Swingin) (Louis Prima). I, d’altra banda, el swing també és una bona excusa per realitzar versions d’allò més sorprenents de les nostres nadales tradicionals, que escoltarem en aquest concert com mai hauríem sospitat que podríem arribar a escoltar.

El concert estarà liderat per la veu de la Zazu Osés, acompanyada pels músics de The Swinging Gang Quartet. La Coral infantil i la Coral d’adults de l’Escola de Música també formen part de la fitxa artística del Concert de Sant Esteve 2016, així com també les alumnes del l’Escola de Dansa del Teatre Clavé.

Nadal a ritme de swing començarà a les 19h i té una durada aproximada d’una hora més la pausa entre la primera i la segona part. Les entrades tenen un preu de 12€ anticipada i de 15€ a taquilla i es poden adquirir al web a www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé fins el 22 de desembre de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h o bé el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES