IniciNoticiesCultura L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZEN PEL 23 DE DESEMBRE...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ORGANITZEN PEL 23 DE DESEMBRE UN PESSEBRE VIVENT A LES RODALIES DE LA CAPELLA DEL VEÏNAT.

L’associació de veïns de Sant Pere promou per aquestes festes la representació d’un pessebre vivent a les rodalies de la capella de Sant Pere.
La seva ubicació serà entre el final del carrer Nadal e inici del camí de la capella, fins a arribar a la mateixa i als dos costats del carrer i camp de la rodalia, si representaran diferents quadres com l’anunciació, els oficis, el caganer, buscant posada, el pessebre, l’acampada dels reis, etc. i, a mes al final del mateix, un Patge Reial rebrà i contestarà les cartes de tots aquells que li vulguin demanar quelcom detall o joguina.
El pessebre vivent tindrà lloc el dia 23 de desembre de dos quarts de 7 a dos quarts de 9 del vespre, la recollida de cartes a càrrec del patge reial serà de dos quarts de 8 a dos quarts de 9 del vespre i la cantada de nadales a les 7 i dos quarts de 8. El pessebre vivent comptarà amb la participació d’una setantena de persones i l’organització oferirà una escudella gratuïta per tots els assistents.
El pessebre vivent compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’associació Cultural i Recreativa Pere Cot, Coral del Teatre Clave, veïns i propietaris de la zona i de diferents persones cedint estris, confeccionant els vestits, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES