IniciNoticiesCultura LA REGIDORIA DE CULTURA FINALITZA AVUI EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PEL TRADICIONAL...

LA REGIDORIA DE CULTURA FINALITZA AVUI EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PEL TRADICIONAL CONCURS DE PESSEBRES DE TORDERA.

El Consell Municipal de Cultura i la Regidoria de Cultura organitzen un any més el tradicional Concurs de Pessebres Nadal 2006.
Com cada any, l’organització ha editat les bases del concurs i que estableixen, entre d’altres, que podran participar-hi tots els pessebres que estiguin ubicats al terme municipal de Tordera.
Per poder participar al concurs serà imprescindible que al pessebre hi figuri el Naixement i ha de romandre construït, com a mínim, del 24 de desembre al 6 de gener.
Com en edicions anteriors, s’estableixen quatre modalitats amb els corresponents premis i trofeus: pessebres familiars en cases particulars, col·lectius a escoles, associacions i empreses, pessebres d’aparadors d’establiments visibles al públic des de l’exterior i pessebres dels grups de catequesi.
Les inscripcions es poden fer fins avui a l’Ajuntament de Tordera.
El veredicte del jurat es farà públic el dia 8 de gener, a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé. Com en anys anteriors, s’acordarà prèviament la visita del jurat a cadascun dels pessebres inscrits i es filmaran tots els pessebres participants. La projecció dels pessebres tindrà lloc durant l’acte de lliurament de premis.

ÚLTIMES NOTÍCIES