IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana ple de victòries dels primers equips

Aquest cap de setmana ple de victòries dels primers equips

hoquei-radioAquest passat cap de setmana només hem tingut dos partits ja que la resta de primers equips descansaven pel pont. El dissabte va ser el torn per el primer equip del Club Patí Tordera a Cocentaina. Els torderencs s’enfrontaven contra el cuer de la primera nacional espanyola, Club Patin Raspeig. Va ser un partit trampa per la dificultat que va tenir, tot i que és cert, que els grocs i vermells amb tant sols 5 minuts van sentenciar-lo amb dos gols inicials de l’Adrià Martos Sais. Els locals van retallar distàncies i es va viure amb tensió i patiment el 1-2 fins al final. Amb aquests tres punts, el CPTordera segueix tercer a la taula.

El Club Futbol Tordera va jugar diumenge al municipal d’esports i va rebre la Salle Girona. Vuit gols en total es van veure durant la tarda. Sens dubte, un dels millors enfrontaments que s’han pogut veure al camp torderenc. Els torderencs sempre van anar a remolc i remuntaven cada gol que feien els gironins. Al 82’ Albert Fernandez feia el 3-3 i a partir d’aquí ell mateix va fer el 4-3 i al 90 Edu Vega va fer el 5-3 definitiu. Victòria que permet als de casa pujar fins a la sisena posició de la tercera catalana.