IniciNoticiesComerçL’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels...

L’Info Mercat de Ràdio Tordera parla amb els marxants del mercat dels diumenges. Aquesta setmana presentem el torderenc Manel Fernàndez, que té una parada de brioxeria i rebosteria.

mercatL’Info Mercat és l’espai de Ràdio Tordera amb la informació més destacada del nostre mercat dominical. Avui us presentem el Manel Fernàndez, que té una parada de brioxeria i rebosteria. Concretament, el Manel ens ha explicat que ven pastes de tot tipus, com croissants, ensaïmades i xuixos, i també porta brioxeria especial pels intolerants i galetes típiques d’altres indrets d’Espanya.

mercat-que-ven

El Manel ens ha recordat  que ara que s’apropen les festes de Nadal té molta varietat de pastisseria especial per l’època.

mercat-nadal

El productes que ven el Manel són d’origen nacional. Destaca que la brioxeria fresca la porta d’una fleca de Badalona.

mercat-don-ve-el-que-ven

La parada del Manel és la salvació per a les persones amb intoleràncies i al·lèrgies alimentàries que els agrada menjar dolços. Ens explicat que a la seva parada podem trobar una gran varietat de rebosteria sense sucres, gluten o lactosa.

mercat-sense-lactosa

Per altra banda, el Manel també té una gran oferta de postres típiques d’altres regions d’Espanya, sobretot d’Andalusia i Extremadura. S’ha especialitzat en aquest tipus de galetes, perquè a Tordera viuen moltes persones que han nascut fora de Catalunya.

mercat-andalusia

El Manel Fernàndez és torderenc i fa 4 anys que es marxant. A Tordera ven des de fa 3 anys i mig. També posa la parada als mercats de Malgrat de Mar, Arenys de Mar i El Masnou. Al nostre municipi el podem trobar a l’esplanada de la carretera que va cap a Fogars de la Selva, just després de les parades de fruita.

ÚLTIMES NOTÍCIES