IniciNoticiesEsportsVictòries dels primers equips del CEEB Tordera i empat del Futsal Tordera

Victòries dels primers equips del CEEB Tordera i empat del Futsal Tordera

ceeb-femeniAquesta passat cap de setmana els primers equips sènior del CEEB Tordera han recuperat la seva millor versió i el Futsal Tordera suma un punt valuós a la pista del Granollers. El dissabte a les 18:00h dins de la jornada de Copa Catalunya, el primer equip femení del CEEB va visitar la pista del Safa Claror de Barcelona. Les torderenques van poder sumar la quarta victòria del curs en superar les barcelonines per 48-61. A les 19:00h el Futsal Tordera va visitar la pista del Granollers i els torderencs van poder fer els deures sumant un empat a 2 en aquesta jornada de la primera nacional catalana grup B. A les 21:30h va tancar la jornada del dissabte el Club Patí Tordera visitant la pista del Sant Cugat. El partit va arribar als últims minuts amb l’empat a 0 fins que els locals van saber gestionar la part final i en cinc minuts van marcar els únics dos gols de l’enfrontament 2-0.

El CEEB Tordera masculí va ser l’únic primer equip torderenc que va afrontar el seu partit diumenge. En el seu cas va ser a domicili a la pista del CB Sant Celoni. Bones notícies per aquest torderenc que acumulava un balanç massa negatiu de nou derrotes consecutives. Finalment en aquesta passada jornada ja han pogut trencar aquesta ratxa negativa i van retrobar-se amb la victòria a domicili per un marcador final de 55-63. Us recordem que el partit del CFTordera al camp del Farners que s’havia de disputar el dissabte per la tarda, s’ha ajornat pel dimecres 21 de desembre a les 20:30h.