IniciNoticiesSocietat L'ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA SESSIONS D'ASSESSORAMENT COMERCIAL A MIDA. LES...

L'ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA SESSIONS D'ASSESSORAMENT COMERCIAL A MIDA. LES SESSIONS ES REALITZARAN FINS AL 1 DE FEBRER.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera organitza una nova acció de promoció del comerç mitjançant unes sessions d’assessorament comercial a mida. Aquestes sessions tindran lloc els dies 16, 18, 23, 25, 30 de gener i 1 de febrer, de dos quarts de 3 a dos quarts de 5 a l’IES Lluís Companys.
Les sessions d’assessorament volen donar eines de millora de l’atenció i la comunicació amb els clients, esmentar els errors de gestió més freqüents, calcular marges comercials, millorar els estocs, entre d’altres, tal i com explica el regidor de promoció econòmica, Rafel Matas.

Aquesta nova acció de promoció del comerç local es farà mitjançant classes pràctiques i amenes i una vegada enllestida la part teòrica del curs, experts assessors econòmics visitaran els establiments inscrits per resoldre els dubtes a nivell particular i poder posar en pràctica els coneixements adquirits.
Aquestes dues hores de tutoria individualitzada volen servir per dissenyar noves estratègies de preus, campanyes de comunicació i atenció al client, entre d’altres.
Per inscripcions cal posar-se en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica, a les oficines de la plaça de la Concòrida s/n, o bé al telf. 937650414.

ÚLTIMES NOTÍCIES