IniciNoticiesSocietatTORDERA REGISTRA UN AUGMENT DE POBLACIÓ DEL 7% EN EL DARRER ANY,...

TORDERA REGISTRA UN AUGMENT DE POBLACIÓ DEL 7% EN EL DARRER ANY, SEGONS DADES DE L'INSTITUT NACIONAL D'ESTADÍSTICA.

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) acaba de publicar les dades definitives de població corresponents a 1 de gener de 2006. Segons aquesta font, el Maresme ha experimentat un creixement de població a l’entorn del 2,7% passant de 398.502 habitants el 2005 a 409.125 el 2006. Tordera, segons dades consultades per Ràdio Tordera arriba aquest 2007, al llindar dels 14.000 habitants.
Les dades publicades per l’Institut Nacional d’Estadística es pot veure que tots els municipis de la comarca han experimentat un creixement de població, tret d’Òrrius que, ha perdut un 6,34% de veïns i veïnes. Pel que fa a la resta de municipis de la comarca, experimenten un creixement desigual. Destaca l’augment de població de Dosrius que, percentualment, puja un 9,18%. També superen el llindar del 5% d’increment poblacional Sant Vicenç de Montalt, Palafolls, Tordera i Sant Iscle de Vallalta.
Per la cota baixa, els municipis que creixen menys de l’1% són: Alella , Vilassar de Mar , Premià de Mar i Teià .
Aquestes dades han estat recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme de la publicació oficial feta per l’Institut Nacional d’Estadística.

ÚLTIMES NOTÍCIES