IniciNoticiesEsportsS'obre un procés participatiu online per escollir el nom dels pavellons poliesportius...

S’obre un procés participatiu online per escollir el nom dels pavellons poliesportius de Tordera

proces-pavellonsL’Àrea de Serveis Personals  amb la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera va obrir ahir el procés participatiu online per tal d’escollir el nom de les dues instal·lacions esportives del municipi: el pavelló poliesportiu situat a l’Avinguda Països Catalans i el pavelló de la Plaça de la Concòrdia. El procés es divideix en dues fases: La primera fase té lloc fins a l’11 de desembre. El ciutadà pot fer la seva proposta nominal i quedarà recollida en el sistema. Una vegada finalitzi el termini, les regidories d’Esports i Participació Ciutadana faran una selecció dels noms que s’han proposat i s’obrirà la segona fase de votació durant la qual el ciutadà podrà escollir el nom definitiu d’entre les propostes que hagin quedat finalistes. La regidora d’esports Barbara Vergés ens explica el motiu pel qual ara s’escullen els noms dels pavellons.

verges-proces-participatiu-1

Les dues instal·lacions esportives ja reben un nom per part dels usuaris que les utilitzin normalment. És per aquest motiu que Vergés li dóna un valor a l’enquesta.

verges-proces-participatiu-2

Podran participar al procés totes les persones majors de 14 anys. Per fer-ho, caldrà identificar-se a través del número de DNI i el correu electrònic. Cada usuari rebrà una clau d’accés amb la qual podrà accedir a l’enquesta. L’enllaç està penjat a través del web www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES