IniciNoticiesCulturaEL GRUP DE ROCK CATALÀ "ELS PETS" ACTUARAN AQUESTA NIT AL TEATRE...

EL GRUP DE ROCK CATALÀ "ELS PETS" ACTUARAN AQUESTA NIT AL TEATRE CLAVÉ. RÀDIO TORDERA ORGANITZA UN COL·LOQUI UNES HORES ABANS, DINS ELS ACTES DEL 25è ANIVERSARI DE L'EMISSORA.

El grup de rock català “Els Pets” seran els protagonistes aquesta nit de la programació estable d’hivern del Teatre Clavé. La fundació del teatre i Ràdio Tordera presenten un concert acústic amb el grup de Constantí, inclòs dins la gira de concerts per diversos teatres de Catalunya, que està duent a terme la formació musical.

Les invitacions es podran recollir avui de 9 a 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda. El col·loqui amb “Els Pets” començarà a dos quarts de 8 del vespre, a l’auditori del teatre clavé.
L’espectacle “Els Pets fan teatre” arribarà a Tordera aquesta nit a les 10. L’entrada, al preu de 20 euros, es pot reservar al mateix equipament o trucant al 93.765.05.72.
D’altra banda, diumenge 21 de gener, el centre de formació artística del teatre clavé presenta una mostra de l’escola de dansa. L’actuació serà a les 6 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES