IniciNoticiesCulturaLa representació torderenca no té sort a l’elecció de la pubilla i...

La representació torderenca no té sort a l’elecció de la pubilla i l’hereu de Catalunya 2016 a Puig-Reig

hereu-catalunyaLa Dària Ferrer, de Batea (la Terra Alta), i l’Adrià Malagón, de Peralada (Alt Empordà), són els nous pubilla i hereu de Catalunya. La Berta Pla i el Jordi Serra, pubilla i hereu de Tordera 2015, i participants del nostre municipi al certamen celebrat a Puig-Reig (el Berguedà), no han siguts escollits per formar part de l’equip de representants nacionals.

A l’acte, organitzat pel Foment de les Tradicions Catalanes i l’Ajuntament de Puig-Reig, han participat 31 hereus i 40 pubilles, que durant el cap de setmana van realitzar diferents proves. A la proclamació també s’han acomiadat els representats de l’any passat, entre ells la torderenca Alba Nonell, que ha passat la banda de pubilla de les comarques barcelonines a la Maria Lluís, de Sitges (el Garraf).

Tot i que enguany Tordera no ha tingut sort, la Berta i el Jordi continuaran al món del pubillatge fins al maig del 2017, perquè són representants de la comarca del Maresme.

La resta de l’equip de representants del pubillatge nacional pel proper any el formen: Roderic Gastón del Segrià, hereu de les comarques de Lleida i quart fadrí de Catalunya; Olga Rodríguez, d’Ascó (la Ribera d’Ebre), pubilla de les comarques tarragonines i quarta dama de Catalunya; Ferran Marçal, dels Pallaresos (el Tarragonès), hereu de les comarques tarragonines i tercer de Catalunya; Clara Torrelles, de Rosselló (Segrià), pubilla de les comarques lleidetanes i tercera dama de Catalunya; Josep Pla, de la Valldan (Berguedà) segon fadrí de Catalunya i hereu de les comarques barcelonines; Laia Mercader, de Vidreres (La Selva), pubilla de les comarques gironines i segona dama de Catalunya; Ramon Labró, de Ripoll (el Ripollès), primer fadrí de Catalunya i hereu de les comarques de Girona; i Maria Lluís, de Sitges (el Garraf), pubilla de les comarques de Barcelona i primer dama de Catalunya.

Els participants locals del pubillatge van estar acompanyats a Puig-Reig per familiars i amics, així com per l’actual pubilla i hereu locals, Arnau Costabella i Cristina Agell, que hi concursaran en la propera edició, per la Delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pascal, i per la regidora de Festes, Sílvia Català.

ÚLTIMES NOTÍCIES