IniciNoticiesTecnologiaEndesa inverteix 50.000 euros en la reforma d'una línia a Tordera, al...

Endesa inverteix 50.000 euros en la reforma d’una línia a Tordera, al seu pas pel Parc del Montnegre i el Corredor

endesa-reforma-linia-1Endesa ha invertit 50.000 euros en la reforma d’una línia a mitjana tensió al municipi de Tordera, al Maresme, concretament al seu pas pel Parc del Montnegre i el Corredor, un espai protegit i d’alt valor natural. La Companyia ha substituït un total de 60 pals de fusta malmesos per l’acció dels picots. Aquesta actuació millora la qualitat i la continuïtat del servei a 3.429 clients del municipi de Tordera.

La línia intervinguda, de 25kV, surt de la pròpia subestació de Tordera i té una longitud de gairebé 42 quilòmetres, dels quals n’hi ha una trentena aeris i una dotzena de soterrats. Després d’una inspecció integral de tota la seva extensió, la Companyia ha decidit intervenir a l’últim tram, el que es troba dins el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. És en aquest espai on, degut a l’acció d’aquestes aus que intenten fer el seu niu als suports de la línia, s’han substituït 60 pals de fusta per uns de nous, d’entre 10 i 11 metres d’alçada, segons el punt orogràfic on es troben.

Aquesta actuació reverteix directament en una millora en la qualitat del servei dels clients ja que fa més segura la línia i, per tant, garanteix la continuïtat del subministrament elèctric. Amb intervencions d’aquest tipus, des de la Companyia es treballa per al manteniment i millora de les instal·lacions, xarxa i infraestructura arreu del territori on opera.

ÚLTIMES NOTÍCIES