IniciNoticiesEsportsEl CFTordera tornar a ser l’únic primer equip esportiu torderenc que aconsegueix...

El CFTordera tornar a ser l’únic primer equip esportiu torderenc que aconsegueix el tres punts

futbol-cftordera-calongeDe nou deixem enrere una jornada esportiva pels primers equips torderencs força nefasta. Només un d’ells ha pogut aconseguir l’objectiu desitjat amb el permís del CPTordera que va avançar la jornada el dimecres passat.

El dissabte a les 18:00h el CEEB Tordera masculí va visitar la pista del CE Onyar. No hi ha manera que els torderencs que aixequin cap i van tornar a caure derrotats per un clar 86-48. A les 19:00h el Futsal Tordera visitava el provisional líder de la lliga, Escola Pia Santa Anna Mataró. Els grocs i vermells van plantar cara però van acabar perdent per la mínima 3-2.

El diumenge al migdia arribava el parttit del CEEB Tordera femení de Copa Catalunya, que segueix sense conèixer la victòria a la nova categoria. Tot i així, en aquest últim partit van plantar més cara i se’ls hi va notar una millora considerable. Derrota justa per 74-78 contra el Basket Almeda. El CFTordera va ser l’equip que va tancar la jornada esportiva al municipal d’esports. Van rebre el Calonge i en tot moment els locals van ser superiors. Tot i que els visitants en el minut 87 es van acostar perillosament amb el 4-3. El torderenc José Antonio amb dos gols al seu compte golejador va fer el 5-3 definitiu dos minuts més tard.

ÚLTIMES NOTÍCIES