IniciNoticiesCultura LA REGIDORIA DE FESTES PREPARA EL CONCURS DE DISFRESSES PER AL...

LA REGIDORIA DE FESTES PREPARA EL CONCURS DE DISFRESSES PER AL CARNESTOLTES 2007 QUE TINDRÀ LLOC EL DIA 17 DE FEBRER.

La Regidoria de Festes està organitzant el Concurs de disfresses del Carnestoltes de Tordera, que es celebrarà el dia 17 de febrer.
Les inscripcions es podran fer fins al 14 de febrer a les oficines de l’Ajuntament (a la plaça de la Concòrdia s/n), tots els matins, de dilluns a divendres, d’11 h a 1 del migdia, i les tardes del dilluns i dimecres de 3 a 6 de la tarda, o a través de la pàgina web www.tordera.cat. En totes les categories només s’apuntarà el nom d’un representant i se li donarà un número que inclourà tots els membres del grup.
Tal com es va fer l’any passat, el Concurs de disfresses es dividirà per categories: infantil (fins a deu anys i en les modalitats d’individual o petits grups de 2 a 5 persones), general (a partir d’11 anys i en les modalitats d’individual o petits grups de 2 a 5 persones) grups, format per un col·lectiu de 6 a 14 persones de qualsevol edat, comparses, a partir de 15 persones de qualsevol edat, i finalment la modalitat de disfresses en el lloc de treball (pels establiments que s’inscriguin en aquesta categoria el jurat els visitarà el dia 17 de febrer, durant el matí, d’11 a 1 del migdia i valorarà tant les disfresses del personal com els elements d’ambientació i objectes de decoració del local).
En total, la Regidoria de Festes preveu repartir, tal com va succeïr l’any passat, més de 8000 euros entre premis i ajuts. Aquest any també hi haurà premis especials per a la gresca i per a les disfresses en el lloc de treball.
Les bases del concurs també estableixen diferents ajuts per a comparses i carrosses.
La rua de Carnestoltes sortirà a les 17.30 h des del carrer d’Amadeu Vives (davant de Can Comte) i farà el recorregut pels carrers del nucli urbà.

ÚLTIMES NOTÍCIES