L'AJUNTAMENT DE TORDERA CREARÀ A PARTIR DE L'1 DE MARÇ DIVERSES ZONES BLAVES EN EL MUNICIPI SENSE PAGAMENT. L'OBJECTIU DEL CONSISTORI ÉS LIMITAR EL TEMPS D'APARCAMENT A UNA HORA I MITJA EN DIVERSOS SECTORS DEL POBLE.


L’ajuntament de Tordera crearà a partir de 1 de març diverses zones blaves sense pagament en el municipi. L’entrada en funcionament de les zones blaves tenen per objectiu regular i limitar l’estona d’aparcament del vehicles, a través d’un rellotge. L’estacionament límit d’un cotxe en aquestes zones blaves serà de una hora i mitja.
La zona blava sense pagament, es començarà a aplicar el dia 1 de març, de dilluns a dissabte de 9 a 1 del migdia i de 5 a 8 tarda. Els veïns de Tordera podran recollir el rellotge d’estacionament de forma gratuïta a l’ajuntament de Tordera i en els locals públics.