IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el CEEB Tordera femení i el Futsal Tordera...

Aquest cap de setmana el CEEB Tordera femení i el Futsal Tordera juguen a casa

16-0010Aquesta segona jornada del mes d’octubre només tindrem dos primers equips que disputaran la seva jornada a Tordera.

El dissabte a les 16:00h el Club Futbol Tordera amb diverses baixes i l’entrenador Eduard Masmiquel dirigint el partit des de la graderia, intentarà retrobar-se amb la victòria visitant el camp del Cristinenc. Un duel que podreu seguir per la nostra sintonia. A les 17:45 el CEEB Tordera masculí de segona visitarà la pista del CB Vic Universitat de Vic 2 amb l’objectiu de capgirar la situació negativa amb que es troben. A les 20:00h arribarà el debut del Club Patí Tordera a la primera nacional espanyola. Comencen la lliga visitant la pista del Shum Maçanet Frit Ravich. El derbi podreu escoltar-lo per la 107.1FM amb l’equip del Som Club Patí Tordera.

El diumenge pel migdia el CEEB Tordera femení de Copa Catalunya intentarà sumar la primera victòria de la temporada reben al poliesportiu el Bencriada (Banyoles). Aquest partit també el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. El Futsal Tordera tancarà la jornada dels primers equips torderencs. Reben la visita del Montseny a la pista del poliesportiu a les 20:00h del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES