IniciNoticiesPolíticaCIU COMENÇA UNA CAMPANYA PER REIVINDICAR LA MILLORA DEL SERVEI DE RODALIES...

CIU COMENÇA UNA CAMPANYA PER REIVINDICAR LA MILLORA DEL SERVEI DE RODALIES RENFE AL MARESME. ENTRE LES DEMANDES DE TORDERA DESTACA LA MILLORA DEL PASSOS A NIVELL EXISTENTS EN TOT EL TERME MUNICIPAL.

El president de CiU, Artur Mas i una cinquantena d’alcaldables de diverses comarques catalanes, la meitat d’ells del Maresme van presentar dimarts passat a l’estació de Sants de Barcelona, la campanya que iniciarà la federació nacionalista “Prou paraules, volem solucions” per reivindicar la millora “urgent i immediata” del servei de rodalies Renfe. La campanya es realitzarà a tots els municipis i ciutats que pateixen les conseqüències d’aquest mal servei. En aquest sentit, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que el servei de RENFE en el Maresme és un desgavell.
La campanya per reclamar millores a RENFE al Maresme, promoguda per CiU es realitzarà a tots els municipis afectats pel servei de rodalies a través dels grups municipals de CiU al territori, elaborant opuscles, amb la tasca des dels ajuntaments, amb instal·lació de pancartes o amb tasca de sensibilització. Pel què fa al Parlament de Catalunya, es reclamarà el traspàs urgent i immediat dels servei a la generalitat amb el fons d’inversió corresponent.

ÚLTIMES NOTÍCIES