LES OBRES DE LA PISCINA COBERTA DE TORDERA SEGUEIXEN A BON RITME I PODRIA ESTAR ENLLESTIDA A PRINCIPIS D'ESTIU.


Les obres de la piscina coberta de Tordera continuen en bon ritme. Segons responsables de l’obra la construcció podria estar enllestida a mitjans del mes de juny i a partir del juliol s’acabarien els treballs d’interior, com el mobiliari i la col·locació d’aparells esportius i sanitaris.
La piscina coberta està situada al final del carrer de l’Amistat i fins ara s’ha aixecat l’estructura de l’equipament i s’hi han construït les dues piscines, una per practicar la natació i una altra, de dimensions més petites, per a exercicis d’iniciació. A la mateixa planta de les piscines hi haurà la recepció i les zona de vestidors. Els baixos de l’equipament s’han reservat per a la zona de màquines i manteniment, mentre que a la planta superior hi haurà els aparells de gimnàsia, la sala d’spinning, la sala de fitness i una altra sala per l’aerobic i les activitats dirigides, a banda de sales per altres usos i necessitats de l’equipament.
La futura piscina coberta de Tordera serà de gestió privada, tot i que l’Ajuntament signarà un conveni per tal que els preus dels serveis bàsics que s’ofereixin des de l’equipament siguin populars.