IniciNoticiesCultura "EL MIKADO" I "EL LABERINTO DEL FAUNO" PROTEGONISTES DE LA PROGRAMACIÓ...

"EL MIKADO" I "EL LABERINTO DEL FAUNO" PROTEGONISTES DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE CLAVÉ PER AQUEST CAP DE SETMANA.

El cinema i el teatre protagonitzaran aquest cap de setmana la programació estable d’hivern del teatre clavé.
Divendres, 9 de febrer, el cicle de cine-club, co-organitzat amb l’associació cine-club 24 ips, es projectarà la pel·licula “El laberinto del fauno” de Guillermo del Toro. En aquest film la petita Ofelia s’evadeix dels horrors de la guerra civil espanyola i de la severitat d’un padrastre falangista entrant en un món de fantasia custodiat pel Faune. L’ésser mitològic li proposarà tres proves; si les supera, es convertirà en la princesa que està destinada a ser.
El laberinto del fauno, està nominada a millor pel·lícula de parla no anglesa en els Oscars. La projecció serà divendres, a les 10 del vespre.
Diumenge, la programació estable presenta “El Mikado” de Dagoll Dagom.
Aquesta proposta és una opereta còmica en dos actes, un clàssic del teatre musical i un precedent fonamental de la comèdia musical tal i com la coneixem a l’actualitat. 
“El Mikado” de Dagoll Dagom es representarà diumenge, 11 de febrer a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES