IniciNoticiesCultura LA COMISSIÓ DE FESTES I LA REGIDORIA DE FESTES DECIDEIXEN CELEBRAR...

LA COMISSIÓ DE FESTES I LA REGIDORIA DE FESTES DECIDEIXEN CELEBRAR LA RUA DE CARNESTOLTES SUSPESA PER LA PLUJA AQUEST DISSABTE 24 DE FEBRER.

La rua de carnestoltes de Tordera es celebrarà finalment aquest dissabte 24 de febrer. Aquesta és la decisió adoptada per la regidoria de festes i la comissió de festes, desprès que s’hagués suspès la rua dissabte passat per culpa de la pluja.
L’organització preveu una davallada d’inscripcions respecte les registrades inicialment. Tot i això, s’espera la participació d’unes 500 persones i 12 comparses.
La concentració de disfresses serà al c. d’Amadeu Vives (davant la Residència Can Comte) a dos quarts de 6 de la tarda del dissabte. El recorregut, que es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera, passarà pels carrers d’Amadeu Vives, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, avinguda de Fibracolor, carrer d’Aragó, de Girona, camí de Mas Martí, camí Ral, carrer de Sant Ramon, dels Ciutadans i finalitzarà a la plaça de l’Església amb una xocolatada per a tots els participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES