IniciNoticiesCultura UN GRUP DE JOVES GESTIONARÀ EL CASAL DE JOVES, COORDINATS PEL...

UN GRUP DE JOVES GESTIONARÀ EL CASAL DE JOVES, COORDINATS PEL DINAMITZADOR JUVENIL. AQUESTA ÉS UNA DE LES CONCLUSIONS DE LA PRIMERA JORNADA DE DEBAT JUVENIL, ORGANITZADA EL PASSAT CAP DE SETMANA.

Un grup de joves podria gestionarà el casal de joves, coordinats pel dinamitzador juvenil. Aquesta és una de les conclusions de la primera jornada de debat juvenil organitzada al municipi. El regidor de joventut, Josep Llorens ha valorat positivament la jornada i aplaudeix l’implicació dels joves per decidir de quina manera és gestionarà el nou casal.
Així, la cinquantena de joves que van participar en la trobada van aportar propostes quant a horaris, activitats, ús dels espais i nom de l’equipament. A partir d’aquesta primera trobada, la regidoria de Joventut recollirà les conclusions en un text únic i proposarà una propera reunió per després de Setmana Santa, on s’acabaran de concretar els temes discutits.
Segons el consistori, el Casal de joves de Tordera estarà enllestit a mitjans del mes de maig i comptarà amb sales polivalents, bar i magatzem.

ÚLTIMES NOTÍCIES