IniciNoticiesEntitatsEl centre De Tots de Tordera organitza un recapte d’aliments als supermercats...

El centre De Tots de Tordera organitza un recapte d’aliments als supermercats Bonpreu, Consum i Dia, aquest divendres, 2 de setembre

rebost solidariFa poc més d’un mes que es van obrir les portes del nou centre de distribució d’aliments i roba de Tordera, el De Tots. Una quinzena de voluntaris col·laboren amb la organització i distribució dels diferents productes. De moment encara es manté el repartiment de lots. A finals de setembre està previst posar en marxa el sistema de punts (que prèviament assignarà Serveis Socials), de manera que cada persona pugui triar el que necessita, com si es tractés d’un supermercat. Zaida Gómez, cap d’administració del centre De Tots, es mostra contenta amb el funcionament d’aquest primer mes d’obertura.

recollida de tots 1

El passat dia 26 d’agost, coincidint amb el Sopar Popular de la Festa Major, l’Associació de Voluntariat de Tordera va dur a terme una recollida d’aliments a l’entrada de la Pista de l’Amistat. A més, aquest proper divendres, 2 de setembre, realitzaran un recapte d’aliments als supermercats Bonpreu, Consum i Dia del nostre municipi, de les 10 del matí a les 2 del migdia. El que més necessiten són productes per a nens petits. Ho explica Zaida Gómez.

recollida de tots 2

Aquest recapte d’aliments als supermercats Bonpreu, Consum i Dia de Tordera es farà, de manera regular, el primer divendres de cada mes.

Recordem que el centre De Tots està situat a la Nau 16 del carrer B del Polígon Industrial de Can Verdalet. Està gestionat conjuntament per l’Ajuntament de Tordera, l’Associació de Voluntariat, Creu Roja de l’Alt Maresme i l’Església Missionera Evangèlica (s’encarrega del rober). L’horari de distribució d’aliments i roba és els dimarts i dijous, de 9 del matí a dos quarts d’1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES