IniciNoticiesCulturaEl Cercle d’Història de Tordera dedica la conferència de la Festa Major...

El Cercle d’Història de Tordera dedica la conferència de la Festa Major a Cal Terrassà

terrassaTot i que amb el Sopar Popular s’acostuma a posar el punt i final a la Festa Major de Tordera, en aquesta ocasió és el Cercle d’Història qui clourà la programació, amb la tradicional conferència de la Festa Major, aquest vespre. Enguany l’han titulat “Història i anècdotes de Cal Terrassà” i anirà a càrrec de la Rosa Hospital, amb qui podrem descobrir algunes de les vivències de la coneguda fonda torderenca. El membre del Cercle d’Història, Toni López, explica perquè han decidit dedicar la conferència d’aquest any a Cal Terrassà.

conferencia cercle historia 1

Avui, a la Biblioteca, la Rosa Hospital de Cal Terrassà parlarà de les seves vivències a la fonda, a partir dels anys 60, que és quan va començar el boom del turisme a Catalunya. L’escoltem en declaracions en aquesta emissora, a l’espai del “Tordera en Directe”.

conferencia cercle historia 2

La conferència “Història i anècdotes de Cal Terrassà” és avui, 30 d’agost. Començarà a dos quarts de 8 del vespre, a la Biblioteca de Tordera, i al final de l’acte hi haurà un piscolabis per a tots els assistents. També es projectaran fotografies antigues de la fonda.

ÚLTIMES NOTÍCIES