IniciNoticiesCulturaL’homenatge a la parella de més edat, l’elecció de la Pubilla i...

L’homenatge a la parella de més edat, l’elecció de la Pubilla i l’Hereu, el correfoc i el pregó, actes destacats d’avui a la Festa Major de Tordera

04110A partir d’avui i fins divendres tindran lloc el gruix d’activitats de la Festa Major de Tordera. La comissió de festes, la regidoria de joventut i les entitats locals han preparat per aquests 4 dies actes per a totes les edats i per a tots els gustos. Avui, a les 6 de la tarda, a l’Esplai tindrà lloc l’homenatge a la parella de més edat. A continuació es farà la inauguració de l’exposició “Expo-Art 2016”.  En dóna detalls, el president de l’Esplai, Miquel Pujol.

Expo-art

A dos quarts de 8 del vespre es farà la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera 2016, a la Plaça de la Concòrdia. L’Hereu i la Pubilla 2015, Jordi Serra i Berta Pla, fan un balanç molt positiu del seu pas pel pubillatge.

balanc pubillatge 2015

A les 10 de la nit començarà el correfoc de la Colla de Diables de Tordera, amb sortida del Pont de Ferro, només per a la colla. El recorregut serà el següent: carrers Faura, Sant Bartomeu, Ciutadans, Creus, Santa Llúcia, Folch i Torres, Camí Ral, Doctor Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i Plaça de l’Església. La presidenta de la Colla, Bel Castanyer, recorda les mesures de seguretat per a domicilis, comerços i participants al correfoc.

correfoc

Un cop finalitzat el correfoc, cap a les 11 de la nit, començarà el prego de la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament, a càrrec del periodista torderenc Albert Bassas. A Continuació hi haurà ball amb el grup Hotel Cochambre i l’Orquestra La Litoral. Al mirador de la Plaça de l’Església també hi haurà barraques.

A les 6 de la matinada, els que encara aguantin la nit o els que s’aixequin ben d’hora, tenen una xocolatada popular per esmorzar, a la Plaça de la Concòrdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES