IniciNoticiesCulturaEl concurs de castells de sorra i el recital d’havaneres centren les...

El concurs de castells de sorra i el recital d’havaneres centren les activitats d’avui de la Festa Major

castells sorra 2016Avui arriben dos dels actes més tradicionals de la Festa Major de Tordera: el concurs de castells de sorra i el recital d’havaneres. A les 11 del matí, al Parc de la Sardana començarà el concurs. Les inscripcions es faran des d’una hora abans, de 10 a 11 del mati. A la 1 del migdia es farà el lliurament de premis.

D’altra banda, a les 10 del vespre, a la Plaça de l’Església, recital d’havaneres amb el grup Peix Fregit. A la mitja part, rom cremat per a tothom i presentació dels candidats i candidates a Hereu i a Pubilla de Tordera 2016. Enguany només són 3, dues noies i un noi. La regidora de festes, Sílvia Català, ens detalla que els joves escollits són: Queralt Manresa (pubilla del veïnat de Sant Daniel), Cristina Agell i Arnau Costabella.

candidats pubillatge 1

Recordem que per un tema de protecció de dades, es va haver de canviar el sistema per escollir els candidats i candidates i, a banda de les pubilles dels veïnats de Tordera, les altres noies i els nois s’han presentat voluntàriament. Enguany, la proclamació de la Pubilla i de l’Hereu de Tordera serà aquest dimarts, 23 d’agost, a dos quarts de 8 del vespre, a la Plaça de la Concòrdia.

Les votacions es poden fer avui i demà a l’Ajuntament. També es pot votar a través de la pàgina web de l’ajuntament. La regidora de festes explica els diferents espais i horaris de votació.

candidats pubillatge 2

El recital d’havaneres i la presentació dels candidats i candidates a Hereu i Pubilla serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES