IniciNoticiesRegidoriesFins aquest dijous estan a la venda els tiquets pel Cercatasques de...

Fins aquest dijous estan a la venda els tiquets pel Cercatasques de la Festa Major de Tordera 2016

00697Dijous, 18 d’agost, és el darrer dia que estaran a la venda els tiquets pel 18è Cercatasques de Tordera, que enguany se celebrarà el proper divendres, 19 d’agost, dins els actes de la Festa Major de Sant Bartomeu 2016. El preu del tiquet és de 12 euros. Ara bé, aquells que en vulguin han de tenir en compte que, enguany, ha canviat la manera de comprar-los: només es venen al Casal de Joves i només es pot pagar amb targeta de crèdit o transferència bancària. Ho explica la tècnica del Casal de Joves, Carme López.

cercatasques 1

El Casal de Joves està obert de dilluns a divendres, els matins de 12:00h a 14:00h i les tardes de 16:00h a 19:30h. Per qualsevol dubte també podeu trucar al telèfon 93 764 58 85 o enviar un missatge al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”. Cal recordar que el mateix dia del Cercatasques no es vendran tiquets i que per comprar-los és indispensable portar el DNI. Escoltem Carme López.

cercatasques 2

Els participants aniran acompanyats durant el recorregut per la xaranga Band The Marxa i la Colla de Diables de Tordera. En dóna més detalls el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Marc Unió.

cercatasques 3

El 18è Cercatasques de la Festa Major de Tordera es farà el proper divendres, 19 d’agost, a partir de dos quarts d’11 de la nit. El recorregut començarà al Parc de la Sardana i finalitzarà amb el concert dels grups de versions Hey! Pachucos i els locals Free Kiss, a la Plaça de l’Església. També hi haurà barraques al mirador.

ÚLTIMES NOTÍCIES