IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera organitza la tercera edició del 3x3 per la festa...

El CEEB Tordera organitza la tercera edició del 3×3 per la festa major

3x3 ceebEl Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera organitza el dissabte, 20 d’agost, la tercera edició del 3×3 Festa Major 2016. És una activitat oberta a tota la gent que li agrada practicar el bàsquet, tant del club com jugadors/es que no ho siguin. Un esdeveniment totalment lúdic i que acollirà el Pavelló Poliesportiu de l’Avinguda dels Països Catalans.  Marc Alonso, portaveu de l’entitat, explica l’objectiu principal d’organitzar aquest tipus d’activitat.

Alonso 3×3 1

Gràcies a la bona resposta de les edicions anteriors, el mètode i la línia d’organització serà pràcticament el mateix. Escoltem Marc Alonso.

Alonso 3×3 2

En principi es podrà competir en totes les categories de bàsquet. Serà mixt, fins a júnior, i la categoria sènior ja serà dividida per gènere. Dins del 3×3 hi haurà servei de bar, música amb DJ i un concurs d’esmaixades i triples entre els participants. Els organitzadors marquen de termini d’inscripcions fins el 16 d’agost. Tots els participants tindran una samarreta de regal. Per inscriure’s es pot fer en el correu electrònic ceebtordera@gmail.com i per qualsevol consulta us podeu dirigir a la pàgina oficial de Facebook de l’entitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES