IniciNoticiesComerçLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA ORGANITZA UNA NOVA SESSIÓ DEL...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA ORGANITZA UNA NOVA SESSIÓ DEL CAFÈ DE LES TRES PER TRACTAR LA FIRA MERCAT DEL RAM.

La Regidoria de Promoció de la Vila ha programat per al dia 22 de gener una nova sessió del Cafè de les Tres. Aquesta iniciativa, que es va impulsar a mitjans de l’any 2008, està adreçada als comerciants de la població amb l’objectiu de crear un espai de diàleg on compartir experiències i informació diversa.
En aquesta ocasió el Cafè de les Tres tractarà la Fira Mercat del Ram de Tordera, que aquest any es celebrarà els dies 3, 4 i 5 d’abril. La Regidoria de Promoció de la Vila pren la Fira com l’aparador de la vida econòmica i comercial de Tordera, a banda de ser un espai de trobada i de reunió dels ciutadans. En aquest sentit, per al bon desenvolupament del certamen, des de la Regidoria es considera necessària la implicació de tots els sectors, i per aquest motiu, que de cara a l’edició d’enguany s’han introduït avantatges i millores en les normes de participació que poden ser d’interès dels comerciants.

El Cafè de les Tres tindrà lloc el dia 22 de gener, de 15 h a 16.30 h al Forn La Selva (C/Amadeu Vives, 17). Podeu confirmar l’assistència a través del formulari que trobareu a la pàgina www.tordera.cat o bé trucant a la Regidoria de Promoció de la Vila, tel. 937642816.

ÚLTIMES NOTÍCIES