IniciNoticiesEntitatsA partir d’avui, Càrites Tordera deixa de donar el servei de repartiment...

A partir d’avui, Càrites Tordera deixa de donar el servei de repartiment d’aliments i roba

caritasAvui és l’últim dia que Càrites Tordera ofereix el servei d’ajuda d’aliments i roba. Aquesta entitat local, vinculada a la Parròquia, ha estat durant molts anys la que ha ajudat les persones més necessitades del municipi, la majoria de les quals hi acudien a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Ara, amb la creació del Rebost Solidari, la distribució d’aliments i roba entre els més necessitats del poble es farà des d’aquest centre, ubicat al polígon industrial de Can Verdalet. Estarà gestionat conjuntament per l’Ajuntament, Creu Roja de l’Alt Maresme, l’Associació de Voluntariat de Tordera i l’Església Missionera Evangèlica del municipi. Càrites ha decidit no participar-hi, de moment. Escoltem mossèn Santi Parejo, rector de la Parròquia de Tordera, en declaracions en aquesta emissora.

mossen carites 1

Tot i deixar de donar el servei de repartiment de roba i aliments, Càrites Tordera no desapareix, tal i com explica mossèn Santi Parejo.

mossen carites 2

Recordem que fa unes setmanes, el Bisbe de Girona va fer públics diversos nomenaments, entre els quals hi ha Tordera. A principis de setembre, Salvador Juanola i Cadena arribarà al nostre municipi com a nou rector i encarregat de Vallmanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES