IniciNoticiesSocietat EL PONT DE FERRO S'INAUGURARÀ EL PROPER 30 DE MARÇ COINCIDINT...

EL PONT DE FERRO S'INAUGURARÀ EL PROPER 30 DE MARÇ COINCIDINT AMB LA FIRA MERCAT DEL RAM DE TORDERA.

El pont de ferro s’inaugurarà coincidint amb la fira mercat del Ram. Així ho va anunciar divendres passat, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia, en el programa “La tercera hora” de Ràdio Tordera.
Les obres de construcció del pont, a càrrec de l’empresa encofa, avancen a bon ritme amb la previsió que es pugui inaugurar el divendres, 30 de març, coincidint amb l’obertura de la fira mercat del ram. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica com serà el nou pont de ferro i avança que els dies 19 i 20 març està prevista la col·locació de la passarel·la de ferro.
El projecte de construcció del pont de ferro, valorat en prop d’un milió d’euros, es dividirà en dues fases. La primera vol reproduir l’històric pont de Ferro de Tordera, caigut per una riuada l’any 1969.
Aquest pont unirà el centre de la vila amb la zona esportiva de l’illa del riu on hi ha situats equipaments esportius com el camp municipal d’esports, la piscina municipal, les pistes de tennis i la zona lúdica del parc Prudenci Bertrana.
La segona fase, que és un projecte nou, servirà per apropar el nucli urbà amb el veïnat de Sant Pere a través d’una passarel·la de vianants des de l’illa del riu fins al veïnat, passant per darrera dels equipaments esportius.

ÚLTIMES NOTÍCIES