IniciNoticiesEsportsEl Club Bàsquet Tordera no desapareixerà malgrat el rumors de les últimes...

El Club Bàsquet Tordera no desapareixerà malgrat el rumors de les últimes setmanes

escut basquet cb torderaAmb la finalització del curs esportiu, les entitats esportives torderenques planifiquen i acaben de tancar tots els fronts que havien obert per tal de definir la temporada següent. En el cas del Club Bàsquet Tordera van sorgir molts dubtes sobre la seva continuïtat. De fet, diversos rumors apuntaven que l’històric projecte basquetbolista posaria el seu punt i final, fins i tot es va realitzar una reunió de final de temporada on es va comunicar que diverses persones de la junta no seguirien i que existia un deute econòmic important.

Segons ha pogut saber l’equip d’esports de Ràdio Tordera, el Club Bàsquet Tordera seguirà endavant una temporada més. El fins ara president de l’entitat, Lluís Mota no continuarà al càrrec que ha defensat durant els últims anys. La novetat principal és que un grup de persones s’ha posat a treballar pel club, responsabilitzant-se i coordinant el dia a dia del CBTordera.

Quatre equips seran els que competiran amb la senyera i, pel que també hem pogut saber, el torneig cadet estatal de setembre no s’organitzarà. Tant els partits de festa major com la diada del bàsquet, que està prevista pel cap de setmana del 17 i 18 de setembre, sí que es tiraran endavant.

Des de l’equip d’esports de la ràdio, hem intentat esbrinar més coses sobre el present i futur del club. Lluís Mota en cap cas ha volgut fer declaracions a Ràdio Tordera i tampoc ha volgut confirmar ni desmentir el contingut d’aquesta informació. Des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera són prudents i tampoc han fet cap reacció al respecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES