IniciNoticiesSocietatRÀDIO TORDERA PRESENTA ELS PROGRAMES "BON DIA MENUTS" I "LA TERCERA HORA"...

RÀDIO TORDERA PRESENTA ELS PROGRAMES "BON DIA MENUTS" I "LA TERCERA HORA" EN ELS PREMIS DE COMUNICACIÓ LOCAL DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

El pavelló municipal de Rubí serà l’escenari, aquesta nit, de la festa de la 26a edició dels premis de Comunicació Local que atorga la Diputació de Barcelona.
En aquesta edició, l’emissora municipal Ràdio Tordera ha presentat els programes “Bon Dia Menuts” en la categoria de millor programa d’entreteniment i “La tercera hora” en la categoria de millor programa divulgatiu.
En total, una cinquantena de programes d’emissores municipals de tot Catalunya opten a aconseguir els guardons en les dues categories. El veredicte del jurat es farà públic avui, en un acte que es celebrarà a Rubí. En el transcurs de l’entrega de premis, l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs rebrà el Premi d’Honor de la Comunicació de la Diputació.
Fa un any, el programa de Ràdio Tordera “Bon Dia Menuts” va quedar finalista d’aquest premis, per darrera del programa “Ràdio Teatre” de Molins de Rei que va aconseguir el guardó a millor programa.

ÚLTIMES NOTÍCIES