IniciNoticiesSocietat LA CONSELLERA DE SANITAT, MARINA GELI ASSEGURA QUE LES OBRES DE...

LA CONSELLERA DE SANITAT, MARINA GELI ASSEGURA QUE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU AMBULATORI DE TORDERA COMENÇARAN EN BREU PER PODER ENTRAR EN FUNCIONAMENT EL 2008.

La consellera de sanitat de la generalitat de Catalunya, Marina Geli va dir dissabte a Tordera, que la construcció del nou ambulatori començarà en breu amb l’objectiu que l’any 2008 estigui en funcionament.
Geli va ser convidada per l’agrupació local del PSC, per explicar la situació sanitari a Tordera i la perspectives de futur. La consellera de sanitat, va recordar que el 30 de març de 2006, van rebre la cessió de terrenys per part de l’ajuntament de Tordera, i que a partir d’aquí la conselleria ha començat a treballar en el projecte.
La consellera de sanitat, Marina Geli va admetre una necessitat sanitària a la zona de l’alt maresme i la selva, davant el col·lapsa dels hospitals de Calella i Blanes. En aquest sentit, Marina Geli va afirmar que s’està estudiant la construcció d’un hospital.L’acte celebrat dissabte a l’auditori del teatre clavé va reunir un gran nombre de persones i professionals del sector, que van voler traslladar a la consellera les seves preguntes i dubtes respecte el funcionament de l’ambulatori del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES