IniciNoticiesSocietatRESPONSABLES DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT ES COMPROMETEN HA FINALITZAR LES...

RESPONSABLES DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT ES COMPROMETEN HA FINALITZAR LES OBRES DE L'ESCOLA INDUSTRIALITZADA DE LA ROUREDA ABANS DE NADAL.

Les obres de l’escola industrialitzada de la Roureda, que s’ha de construir al veïnat de Sant Pere, començaran el mes de maig amb el compromís que finalitzin abans de Nadal. Així ho van transmetre els representants dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat a pares i mares i representants de l’ajuntament de Tordera, en una reunió celebrada a l’auditori del teatre clavé.
Pares i mares, membres de l’AMPA, del consell escolar i directius de l’escola van conèixer de primera mà el projecte de la nova escola, a través de les explicacions realitzades per l’arquitecte encarregat de l’obra. 
El nou CEIP La Roureda de Tordera es construïrà en uns terrenys situats al carrer d’Enric Granados de Sant Pere. Actualment, l’escola La Roureda està ubicada als mòduls prefabricats situats al costat de la pista esportiva del veïnat. Els pares de l’escola La Roureda reclamen des de fa temps la construcció urgent del nou CEIP i fa dues setmanes varen presentar a l’Ajuntament prop de nou-centes firmes demanant una solució definitiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES