IniciNoticiesSocietat EL PRESIDENT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA, ERNEST BENACH SERÀ L'ENCARREGAT D'INAUGURAR...

EL PRESIDENT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA, ERNEST BENACH SERÀ L'ENCARREGAT D'INAUGURAR DIVENDRES VINENT LA 30ena EDICIÓ DE LA FIRA MERCAT DEL RAM.

La trentena edició de la Fira Mercat del Ram s’inaugurarà divendres, 30 de març, en un acte presidit pel Mlt.Hble president del Parlament de Catalunya, Sr. Ernest Benach.
A diferència d’altres edicions, enguany la Fira s’inaugurarà a les 4 de la tarda, atès que juntament amb la inauguració de la Fira es celebrarà l’acte d’obertura del nou pont de Ferro de Tordera, un dels símbols més emblemàtics de la memòria històrica local i que l’Ajuntament de Tordera ha reconstruit amb l’objectiu de convertir-lo en una passera peatonal i segura per a tots els qui diàriament utilitzen aquest itinerari.
Les activitats lúdiques per als visitants que s’oferiran al recinte firal estaran organitzades un any més per les entitats locals, que de nou es trobaran concentrades a l’espai destinat a la Mostra d’Associacionisme Local i que aquest any compta amb un total de 23 entitats representades, una xifra que gairebé dobla el nombre d’associacions presents en l’edició anterior. 
Com cada any, els restauradors de Tordera també participaran a la fira tot promocionant la gastronomia local amb El Plat de Fira. Durant el cap de setmana de Rams, una dotzena de restaurants del municipi oferiran un plat especial al voltant d’un ingredient bàsic i típic de Tordera: el peus de porc.
Finalment i seguint la bona rebuda de l’edició anterior, l’ajuntament de Tordera posarà a la disposició dels visitants un carrilet gratuït que farà rutes itinerants entre el nucli urbà i els veïnats amb el parc prudenci bertrana durant tota la jornada de dissabte.

ÚLTIMES NOTÍCIES