IniciNoticiesSocietatEl mossèn Santi Parejo deixarà la parròquia de Tordera. El nou rector...

El mossèn Santi Parejo deixarà la parròquia de Tordera. El nou rector serà Salvador Juanola

mossen salvador juanola
Mn. Salvador Juanola

El mossèn de Tordera, Santi Parejo, deixarà la parròquia del nostre municipi. El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha fet públics avui diversos nomenaments de rectors amb l’objectiu de reforçar alguns equips parroquials de la diòcesi i l’activitat pastoral que desenvolupen. Entraran en vigor el proper 9 de setembre, moment en què es constituiran formalment en el càrrec. El Bisbat de Girona ha nomenat Salvador Juanola i Cadena, com a nou rector de Tordera i encarregat de Vallmanya.

Mossèn Felip Hereu i Pla, fins ara rector de Palafrugell, assumeix les parròquies de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, de les quals Mossèn Santi Parejo, en serà adscrit amb facultats de vicari. El nou rector de Tordera Salvador Juanola, era fins ara, capellà de Canet de Mar. Salvador Juanola es reunirà en els propers dies amb el Consell Parroquial i altres grups de la comunitat religiosa del poble.

El rector Santi Parejo va arribar a Tordera fa uns 2 anys per substituir el rector Rafel Felipe Freije, que per cert, serà el nou rector de Palafrugell, Mont-ràs, Llofriu i també encarregat de Calella de Palafrugell.

ÚLTIMES NOTÍCIES