IniciNoticiesCulturaL’aula de teatre tanca les mostres de fi de curs al Teatre...

L’aula de teatre tanca les mostres de fi de curs al Teatre Clavé

auladeteatre_CFATeatreClaveEl grup d’adults de l’aula de teatre tanca avui les mostres de fi de curs del centre de formació artística al Teatre Clavé.

Cinc prostitutes i la lluita per la supervivència en temps de guerra. Cinc dones que esperen en un vagó bar, que serà enganxat als grans transports militars i que amb les seves cançons ajudaran els soldats a oblidar els horrors del combat viscuts. Aquesta és la història que portaran sobre l’escenari la Iolanda Gallen, la Bel Castañer, la Cèlia Sierra, la Polina Naloeva, la Carmen Fernández i la Nàdia Oliva, amb la música d’en Paul Perera i sota la direcció d’en Juanjo Camarena, professor de l’aula de teatre. Tot plegat basat en diferents obres de Bertolt Brecht, un dels dramaturgs i poetes alemanys més influents del segle XX que tenia, entre els seus objectius, contribuir al canvi social.

Aquesta és la darrera mostra del curs 2015-2016 del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé, i es durà a terme avui a les 21:00h a la sala gran del teatre. L’entrada és gratuïta i està oberta a tothom.

ÚLTIMES NOTÍCIES