IniciNoticiesEsportsEl Club Patí Tordera penja la samarreta de Marc Serra en una...

El Club Patí Tordera penja la samarreta de Marc Serra en una de les parets del parroquial

homenatge marc serraActe més que emotiu el que es va poder viure el divendres a la tarda al Parroquial. El partit de comiat del capità  torderenc del Club Patí Tordera, Marc Serra, va finalitzar amb diverses sorpreses molt  emotives per al mateix jugador, companys i excompanys d’equip, familiars i l’afició torderenca que va omplir les graderies. La junta directiva va voler homenatjar el jugador pels 30 anys de vinculació i unió amb el club, penjant la samarreta amb el seu dorsal en una de les parets del Parroquial. Aquest  va ser el plat fort, però no va ser tot. L’entitat torderenca organitza els propers 24, 25 i 26 de juny un torneig estatal d’hoquei que portarà el nom 1r. Torneig Club Patí Tordera Marc Serra. En declaracions al Show dels Esports, Marc Serra no tenia paraules per  valorar el que li havien preparat.

Serra balanc homenatge 1

La presidenta del Club Patí Tordera, Carme Vila, ens va explicar que l’acte estava enfocat cap als sentiments.

Vila balanc homenatge 2

Vila també comenta per què, des del club, han decidit posar el nom del capità al torneig de Sant Joan.

Vila balanc homenatge 3

Durant l’acte també es va voler reconèixer la feina ben feta de l’equip del benjamí que va aconseguir el sotscampionat de Catalunya.

La llotja del Parroquial va comptar amb la presència de 5 expresidents: Àngel Torrellas, Eudald Carbonell, Francesc Santiago, Ramon Viñolas i Pere Vendrell. I l’alineació del combinat dels excompanys d’en Marc Serra va ser: Marcel Luzon, “Linu”, a la porteria, Josep Tornamorell, Quim Isern, Joan Castañé, Andrea Bolcato, Manel Garcia, Jose Martos, Sergi Parra i Adrià Martos Sais. Aquests dos últims seran dos dels reforços de l’equip de la primera nacional espanyola de la propera temporada; així retornaran  al club on s’han format.

ÚLTIMES NOTÍCIES